acupuntura-barcelona-les-corts

Acupuntura a Barcelona

Es una medicina complementaria que te les seves bases en la Medicina Tradicional Xinesa, en la qual es fa servir la inserció de agulles de petit calibre, però també es pot servir calor, pressió o ventoses per el tractament sobre els punts de acupuntura que tenen cada meridià.

El tractament amb aquesta tècnica es la estimulació de la recuperació de l’equilibri del nostre organisme, a partir de l’estimulació dels punts d’acupuntura dels meridians que tenim en el nostre cos.

Amb aquesta teràpia podem tractar casi totes les malalties que podem tenir en el nostre cos a partir de la filosofia y la etiologia de la Medicina Tradicional Xinesa. La qual té més de dos mils anys de antiguitat i d’ús en orient. Així que podem tractar tan malalties físiques com una tendinitis, com ansietats. Podent tenir molt bons resultats en el tractament de malalties amb dolor físic.

També podem destacar que aquest tractament de teràpia alternativa o complementaria, ho que vol fer es que la nostre energia vital, anomenada Qi, es autoreguli per no tenir patiment. I per això fa servir la teoria del Yin-Yang i també la teoria dels Cinc Elements, per poder tractar cada malaltia com única en cada persona.

Llavors amb l’aplicació de l’acupuntura en el tractament podem fer-la servir com una teràpia alternativa en sio com un complement a una teràpia que estiguem fent actualment per poder potenciar el tractament principal.