Back to All Events

Formació de Psicologia dels txakres


Una finestra oberta al teu món interior

Aquest curs està pensat i dissenyat com una eina de contrastada eficàcia pel coneixement i desenvolupament de la persona a través del centres energètics, que representen alhora tot el nostre potencial així com també els estancaments i els dèficits que són a l'arrel del malestar i el patiment humà.

Per què m'interessa?

  • Si ets psicoterapeuta o professional de la salut, i t’agradaria entendre això que en diem personalitat a través del treball personal, que és la via més potent d’autoconeixement, perquè en aquesta formació trobaràs unes eines extraordinàries tant per a tu com per la teva pràctica professional.
  • Si ets professor de ioga perquè és una oportunitat única de seguir aprofundint a través d’una tradició mil·lenària que parteix del Tantra i de la Psicologia de l’Autorealització, i que podràs aportar com a formació complementària en els processos d’acreditació.
  • Si ets una persona inquieta, motivada pel treball personal, perquè en aquesta formació trobaràs eines que podràs seguir desenvolupant i que et donaran un coneixement de tu extraordinari.
  • Si vius amb inquietud, amb estrès, si et condicionen les emocions, perquè descobriràs en tu una nova realitat autèntica, el teu veritable jo a través del qual actualitzaràs tot el teu potencial i podràs viure la vida amb plenitud

MÉS INFORMACIÓ