L E S   N O S T R E S   C L A S S E S

·   creixement personal   ·   psicoteràpia   ·   medicina homeopàtica   ·   shiatsu   ·  
·   reflexologia   ·   quiromassatge   ·   tai-chi   ·   respiració   ·   relaxació   ·

Oferim classes individuals totalment personalitzades,
demanan's més informació aquí.

 

 

 

 

.


Psicoteràpia

 

 

Aquest apartat està orientat a què la persona que hi acudeix, per diferents problemes o alteracions, pugui trobar una via de solució, un sentit i una actualització del seu propi conflicte. Els desajustos, les inseguretats, la baixa autoestima..., que una persona pot sentir es deuen a situacions o vivències no resoltes, no actualitzades, i això condiciona viure el present i de forma eficient.


Medicina
homeopàtica

 

 

La medicina homeopàtica i les essències florals proporcina tractament natural per alteracions de l'estat d'ànim (nerviosisme, ansietat, tristesa, canvis d'humor, preocupacions), pèrdues afectives, dificultats de concentració i aprenentatge etc.

Us proporcionem també assessorament en èpoques de canvi a nivell personal i laboral, i suport en la resolució de  conflictes relacionals i dificultats emocionals.


Shiatsu

 

 

El shiatsu és una técnica japonesa que treballa el aquí i ara de la persona, a partir del moviment de la seva energia, anomenada Ki. Treballant els canals energètics corresponents a cada òrgan i també la dualitat del Kyo (buit) i Jitsu (ple).

El treball es desenvolupa a partir dels cinc elements de la Medicina Tradicional Xinesa (MTC), el quals són Foc, Terra, Metall, Aigua i Fusta, i cadascú d'aquest elements treballa dos òrgans corresponent a cada element.

En aquesta tècnica el tractament es fa a terra, pel contacte amb ella i la seguretat que ens dona. I també a part de treballar els canals energètics de cada òrgan, es fan mobilitzacions d'articulacions per treure bloquejos


Reflexologia

 

 

La reflexologia és una técnica que treballa amb pressions en punts específics dels peus i mans, anomenats punts reflexes, per tractar de forma distal els òrgans afectats en diferents patologies. 

Així s'estimula el sistema nerviós de la persona per a què aquest pugui donar l'ordre al òrgan o sistema afectat i comenci la seva curació. 

La reflexologia és, a més, un massatge molt relaxant que aconsegueix a través de les plantes dels peus un efecte global de benestar en tot el cos.

 

Quiromassatge

 

 

El quiromassatge és una teràpia que treballa amb manipulacions dels muscles del cos del pacient, per poder obtenir diferents objectius, com la relaxació, treure contractures, fer un tractament anticel·lulitic, etc.

També treballa les mobilitzacions de les articulacions i estiraments dels muscles, per poder donar més flexibilitat al muscle i hidratar l'articulació tractada.

 

Tai-Chi

 

 

Experimenta els sorprenents beneficis d’esta pràctica corporal-mental procedent de Xina, trovaràs un espai per a tu mateix, oblidant l’estrés i la procupació. Practicant el Tai Ji milloraràs dia a dia l’equilibri, la força, la sensibilitat i l’harmoniacorporal i mental.

 En els seus orígens el Tai Ji era un art marcial, avui en canvi practiquem amb fins terapèutics de salud física i mental . La nostra pràctica inclou el Chi Kung, un conjunt d’exercicis de relaxació, respiració i estiramients suaus, dissenyats per alliberar el cos i la ment de la tensió i l’agitació, desbloquejant el flux lliure de l’energía vital o chi.

 Una de les avantatges del Tai Ji es que, al no exigir grans esforços físics, es aconsellable i beneficiós per a qualsevol edat i condició física, inclus problemas d’esquena, ciatic, disc etc.

 

Respiració

 

 

En els nostres tallers de respiració partim sempre del que és la base del treball del diafragma, entendre i sentir el seu paper en el procés respiratòri, el paper que juga en el mateniment de la bona salut vertebral i els estats mentals i emocionals, i la menra d'activar-lo i donar-li la màxima flexibilitat.

  • També donem un espai de vital importància a aprendre a buidar l'aire residual dels pulmons, a entendre la relació que hi ha entre pensament i respiració, les diferents categories de pensaments i l'acumulació d'aire en els pulmons, amb la consegüent pèrdua de capacitat respiratòria i oxigenació de la sang.
  • Un altre dels aspectes importants és aprendre les diferents fases de la respiracó -inspiració, expiració i retencions amb i sense aire-, la musculatura que implica, les correspondències psicològiques de cadascuna de les fases, i la manera d'aprendre a modificar les anomalies i a mirllorar el nostre estat físic, mental i emocional.
  • Aprenem diferents tipus de respiració -abdominal, ventral, intercostal, complerta, profunda...-, i diferentes tècniques de pranajama.
  • Practiquem tècniques i exercicis que ens ajudin a treballar la musculatura implicada en la respiració per tal de millorar la capacitat dels pulmons.
  • Aprenem a recarregar-nos de manera eficaç de pranan i oxigen, i a obrir alvèols pulmonars
  • Integrem els conceptes de respiració interna i de respiració externa, i el que s'anomena respiració del cervell
 

Relaxació

 

 

La relaxació és un element clau en totes les classes de Ioga; amb tot, us n’oferim també classes individuals a hores convingudes, per aprofundir en el procés de relaxació de la persona, que no abasta únicament l’aspecte físic, tot i que l’aspecte de relaxació física és clau i previ a qualsevol estat de relaxament profund, i de la meditació, i una via cap el coneixement profund d’un mateix i el benestar intern.

Les classes estan adaptades a cada persona i es donen pautes i exercicis per a practicar a casa. Fem un estudi de cada cas individual i una proposta personalitzada de sessions individuals en les que la persona apren a desenvolupar els seus propis recursos per aplicar-los a la vida quotidiana.