Data i horari

  • Dijous 28 de març de 18:00 a 20:00

  • Impartit per Noemí Santillana

Preu:

  • 35€

En aquest taller farem assanes de ioga combinades amb tècniques respiratòries i la introducció de la consciència dels meridians i del treball energètic.

Descobrirem com podem millorar la salut aplicat exercicis senzills que ens donaran més vitalitat i benestar.

Prova-ho, et sorprendràs!

 

A l’inici de la primavera aprèn a tenir cura del teu cos que, com la natura, experimenta canvis interns importants

  • Voldries saber com integrar la pràctica del ioga amb el coneixement de la medicina tradicional xinesa?

  • T'agradaria prendre a millorar el teu estat de salut i aprofitar cada estació per a connectar amb la teva energia interior?

  • Et vols revitalitzar amb una pràctica saludable i integradora que té en compte els cicles naturals que es reprodueixen el teu organisme? Viure en harmonia amb ells és la font primordial de salut.

  • Vols conèixer una mica més dels meridians i aprendre a viure amb més coherència i equilibri?

    Incorporaràs eines curatives a través de la pràctica del ioga i activant el teu sistema energètic d'una manera conscient i profundament relaxant.

ioga-meridians-primavera-barcelona.jpg

Arribada la primavera la nostre energia canvia respecte de l’hivern per a començar a expandir-se. Igualment com la natura, que comença a brollar i els arbres exhibeixen els primers colors primaverals , a les persones se’ns activa l’energia dels meridians. En aquesta estació són els de la fusta, que pertanyen al fetge i la vesícula biliar.

Aquests meridians ens proporcionen creixement, exteriorització i expansió. Això es degut a què durant aquesta època del any tot creix i s’expandeix cap a l’exterior. Nosaltres, com les plantes, comencem a badar cap a l’exterior després del recés hivernal. En general, tenim més ganes de sortir i de relacionar-nos més amb les persones, per bé que creixem cap l’exterior en tots els aspectes de la nostre vida.

Els meridians de fetge i vesícula biliar dominen el moviment, tant de la nostra ment com també de la fisiologia, perquè regeixen els tendons i els lligaments. Donant flexibilitat al cos, guanyem en flexibilitat mental i millorem l’adaptació al nostre medi i a cada situació de la nostre vida. Si som flexibles en la nostra ment i el nostre cos, tindrem millor visió de tot alhora que més paciència, dinamisme i creativitat. 

Si aquest meridians, en canvi, estan en desequilibri, podem sentir intolerància pròpia o externa, impaciència, agressivitat, immobilitat, estacament, falta de moviment, frustració, rigidesa mental o corporal,  ràbia, colera, repressió, etc. Cal dons, si volem atendre la salut, considerar i incorporar el treball acurat dels òrgans que prenen rellevància en les diferents estacions de l’any. El ioga curatiu dels meridians és una via de profunda comprensió del cicles naturals que actuen en nosaltres.