Cart 0
 

Curs online de relaxació

Si tu estàs bé, el teu entorn també

Les exigències del ritme de vida actual generen disfuncions en l'ésser humà, estrès, ansietat, dispersió, falta d'atenció i concentració, fatiga, etc.

Aquest desequilibri és el responsable de múltiples alteracions anímiques, mentals i físiques, tensions i contractures, dificultat respiratòria -entre altres moltes alteracions-, creant malestar en les persones, que repercuteix en les seves vides tant a nivell laboral, com social, familiar, etc.

És urgent trobar el equilibri entre l'activitat i el descans, entre l'acció i la relaxació. La relaxació ofereix una ajuda i alternativa real perquè la persona pugui, amb la seva aplicació i un procés determinat, retrobar l'estat de tranquil·litat i benestar que tant anhela. El procés té diversos passos que, aplicats correctament, ho facilitarà.

No és una màgia, no és un miracle, és restablir el ritme natural que tenim i el seu element està dins de cada persona. De fet, si observem correctament veiem que moltes persones busquen sentir-se bé amb elements externs a elles, comprovant en aquest procés que mai és suficient: sempre hi ha una nova satisfacció per cobrir. En canvi, si ens detenim un moment i ens posem a mirar cap a dins, si sentim l'interior, el primer del que ens adonem és de què estem molt accelerats, de què la nostra ment no para, generant nerviosisme amb totes les seves conseqüències.

Les tècniques de relaxació ens ajuden en aquest procés i l'assoliment del benestar interior.

 
 
formación-yoga-barcelona-meditació.jpg

objectius

 • Entendre el concepte de relaxació i que inclou els tres nivells: físic, mental i emocional.
 • Incorporar el concepte d'atenció com la base per a viure relaxats.
 • Aprendre a relaxar-se de tres formes diferents: substituint una activat per una altre, aprenent a aconseguir un somni profund i reparador, i a relaxar-se conscient en tots els nivells de la persona.
 • Donar exercicis pràctics i senzills per a practicar a casa
 • Donar eines i pautes en el dia a dia per aconseguir viure de manera relaxada
 
 

metodologia

Aquest programa té una durada de 3 mesos durant els quals es proporcionaran articles i exercicis, de manera intercalada: una setmana un article i la següent un exercici pràctic relacionat. Et donarem d'alta en la nostra plataforma on line i podràs descarregar tot el material, que estarà estructurat per setmanes.

A més, disposaràs d'un fòrum on fer comentaris, plantejar dubtes o compartir experiències

 

relaxació-les corts-barcelona.jpg
relajación barcelona.jpg

continguts

 • Articles teòrics
 • Exercicis pràctics
 • Àudios
cursos online relaxació.jpg

estrucutura

MÒDUL 1:

Respiració i consciència corporal

MÒDUL 2:

Relaxació general del cos

MÒDUL 3:

L'atenció

MÒDUL 4:

Relaxació profunda: cos, ment, emoció

 

 

preu

97€

durada

12 setmanes

relajacion-les-corts.jpg
 

condicions

 • Després d'efectuar el pagament s'enviaran per correu electrònic les claus per a accedir al curs on line
 • Cada curs disposa d'un foro on compartir, preguntar o debatre aspectes relacionats amb el treball que es realitza i un correu on adreçar-se en cas de dubtes.
 • Els alumnes podran descarregat tot el material on line i disposaran d'un mes addicional per a fer-ho una vegada finalitzat el termini del curs.
 • Els pagaments es fan a través de PayPal o amb tarja de crèdit.