Cart 0

Curs online de relaxació

 

 

 

Si tu estàs bé el teu entorn està bé

Les exigències del ritme de vida actual generen disfuncions i desequilibri en l'ésser humà, estrès, ansietat, dispersió, falta d'atenció i concentració, fatiga, etc.

Aquest desequilibri és el responsable de múltiples alteracions anímiques, mentals i físiques, tensions i contractures, dificultat respiratòria -entre altres moltes alteracions-, creant malestar en les persones, que repercuteix en les seves vides tant a nivell laboral, com social, familiar, etc.

És urgent trobar el equilibri entre l'activitat i el descans, entre l'acció i la relaxació. La relaxació ofereix una ajuda i alternativa real perquè la persona pugui, amb la seva aplicació i un procés determinat, retrobar l'estat de tranquil·litat i benestar que tant anhela


 

metodologia

Aquest programa té una durada de 3 mesos durant els quals es proporcionaran articles i exercicis, de manera intercalada: una setmana un article i la següent un exercici pràctic relacionat. Et donarem d'alta en la nostra plataforma on line i podràs descarregar tot el material, que estarà estructurat per setmanes.

A més, disposaràs d'un fòrum on fer comentaris, plantejar dubtes o compartir experiències


continguts

  • Articles teòrics
  • Exercicis pràctics
  • Àudios
 
 
 
relaxacio-les-corts-sants-barcelona.jpg

estrucutura

MÒDUL 1:

Respiració i consciència corporal

MÒDUL 2:

Relaxació general del cos

MÒDUL 3:

L'atenció

MÒDUL 4:

Relaxació profunda: cos, ment, emoció

 

 

preu

97€

durada

12 setmanes

relajacion-les-corts.jpg
 

condicions

  • Després d'efectuar el pagament s'enviaran per correu electrònic les claus per a accedir al curs on line

  • Cada curs disposa d'un foro on compartir, preguntar o debatre aspectes relacionats amb el treball que es realitza i un correu on adreçar-se en cas de dubtes.

  • Els alumnes podran descarregat tot el material on line i disposaran d'un mes addicional per a fer-ho una vegada finalitzat el termini del curs.

  • Els pagaments es fan a través de PayPal o amb tarja de crèdit.