Cart 0

Curs online de psicologia dels txakres

Coneix-te, transforma les teves emocions en potencial

 

Els txakres podríem dir que són àrees de la vida d'una persona que representen l'expressió del seu potencial. Cada persona desplega aquest potencial en diferents àmbits de la seva vida, en parlar de txakres ho fem d'això: de persones que estan fetes d'un potencial que sempre és positiu, i això és molt important tenir-ho en compte.

Els desajustaments i la manca d'harmonia dels txakres, que es manifesten en aquests aspectes que comentàvem, poden ser per excés o per dèficit del nostre potencial. Les persones som en essència energia, intel·ligència i amor:  pensem, sentim i actuem. Aquestes tres capacitats representen la base del nostre potencial, i també la base de l'estructura dels txakres: qualsevol desajustament en una d'aquestes àrees comporta una desharmonia en els txakres.

Els txakres representen un sistema que tenen una correspondència en els diferents plexes del cos, amb el punt neuràlgic a la columna vertebral. El que provoca els bloquejos en els txakres és la programació, els hàbits, les experiències disfuncionals o distorsionadores de la infantesa i els valors culturals que rebem. En el nostre procés evolutiu aquests aspectes poden alterar el ple desenvolupament dels txakres i, en conseqüència, també del nostre potencial a través de les diferents àrees de la vida.

En el treball que us proposem trobareu eines d'exploració i reconeixement d'un mateix, de creixement personal i de comprensió i resolució dels diferents conflictes que ens impedeixen viure amb plenitud les diferents àrees de la nostra vida.

 
 
 
 
 

objectius

 • Entendre el concepte de txakra i a partir d'aquí obtenir un millor autoconeixement.

 • Aprendre eines per a comprendre's un mateix, i gestionar els diferents processos mentals i emocionals que composen la vida quotidiana .

 • Connectar amb l'interior i aprendre a desenvolupar al màxim el potencial personal.

 

 

 

estructura

MÒDUL 1

Primer txakra, manipura

 MÒDUL 2

Segon txakra: swadhistana

MÒDUL 3

Tercer txakra: manipura

MÒDUL 4

Quart txakra: anahata

MÒDUL 5

Cinquè txakra: vishuddha

MÒDUL 6

La Sisè txakra: ajna

MÒDUL 7

Setè txakra: sahasrara

 

metodologia

Aquest aquest curs té una durada de 18 setmanes durant les quals es proporcionaran articles i exercicis, de manera intercalada: una setmana un article i la següent un exercici pràctic relacionat. Et donarem d'alta en la nostra plataforma on line i podràs descarregar tot el material, que estarà estructurat per setmanes.

A més, disposaràs d'un fòrum on fer comentaris, plantejar dubtes o compartir experiències.

 
meditació-mindfulness.jpg
 

continguts

 • Postures de ioga o assanes de consciència corporal

 • Exercicis d’atenció

 • Exercicis de presa de consciència i reflexió

 • Exercicis de concentració

 • Tècniques meditatives

chacras-txakres-yoga.jpg

A través del treball dels txakres podem accedir al nostre inconscient i alliberar les energies reprimides que conté, adonar-nos de les nostres pautes i creences, les idees que ens condicionen, entendre la fisiologia de les emocions i com tractar-les, actualitzar els aspectes de passat que condicionen el present i el futur, i descobrir la via per a desenvolupar el nostre potencial.

En cursos, sessions individuals o també online, trobaràs aquí una potent eina, potser com no has imaginat abans. A través dels txakres descobrim el que som alliberant-nos del que creiem que som.

Descarrega ara, entrant als nostres cursos, la introducció i el primer capítol del llibre sobre els txakres :”Ioga, guia d’autoconeixement. Una nova perspectiva”, de Rosa Daniel, publicat per Publicacions de l’Abadia de Montserrat


durada

9 mesos

condicions

 • Després d'efectuar el pagament s'enviaran per correu electrònic les claus per a accedir al curs on line

 • Cada curs disposa d'un foro on compartir, preguntar o debatre aspectes relacionats amb el treball que es realitza i un correu on adreçar-se en cas de dubtes.

 • Els alumnes podran descarregat tot el material on line i disposaran d'un mes addicional per a fer-ho una vegada finalitzat el termini del curs.

 • Els pagaments es fan a través de PayPal o amb tarja de crèdit.