Les exigències del ritme de vida actual generen disfuncions en l'ésser humà, estrès, ansietat, dispersió, falta d'atenció i concentració, fatiga, etc.

Aquest desequilibri és el responsable de múltiples alteracions anímiques, mentals i físiques, tensions i contractures, dificultat respiratòria -entre altres moltes alteracions-, creant malestar en les persones, que repercuteix en les seves vides tant a nivell laboral, com social, familiar, etc.

És urgent trobar el equilibri entre l'activitat i el descans, entre l'acció i la relaxació. La relaxació ofereix una ajuda i alternativa real perquè la persona pugui, amb la seva aplicació i un procés determinat, retrobar l'estat de tranquil·litat i benestar que tant anhela. El procés té diversos passos que, aplicats correctament, ho facilitarà.

No és una màgia, no és un miracle, és restablir el ritme natural que tenim i el seu element està dins de cada persona. De fet, si observem correctament veiem que moltes persones busquen sentir-se bé amb elements externs a elles, comprovant en aquest procés que mai és suficient: sempre hi ha una nova satisfacció per cobrir. En canvi, si ens detenim un moment i ens posem a mirar cap a dins, si sentim l'interior, el primer del que ens adonem és de què estem molt accelerats, de què la nostra ment no para, generant nerviosisme amb totes les seves conseqüències.

Les tècniques de relaxació ens ajuden en aquest procés i l'assoliment del benestar interior.

Objectius

  • Entendre el concepte de relaxació i que inclou els tres nivells: físic, mental i emocional.
  • Incorporar el concepte d'atenció com la base per a viure relaxats.
  • Aprendre a relaxar-se de tres formes diferents: substituint una activat per una altre, aprenent a aconseguir un somni profund i reparador, i a relaxar-se conscient en tots els nivells de la persona.
  • Donar exercicis pràctics i senzills per a practicar a casa
  • Donar eines i pautes en el dia a dia per aconseguir viure de manera relaxada

Metodologia

Aquest programa té una durada de 3 mesos durant els quals es proporcionaran articles i exercicis, de manera intercalada: una setmana un article i la següent un exercici pràctic relacionat. Et donarem d'alta en la nostra plataforma on line i podràs descarregar tot el material, que estarà estructurat per setmanes.

A més, disposaràs d'un fòrum on fer comentaris, plantejar dubtes o compartir experiències.

Continguts

  • Articles teòrics
  • Exercicis pràctics
  • Àudios

Estructura

Mòdul 1:

relaxació-les corts-barcelona.jpg

Respiració i consciència corporal

Mòdul 2:

Relaxació general del cos

Mòdul 3:

L'atenció

Mòdul 4:

Relaxació profunda: cos, ment, emoció

Preu

97€

Durada

12 setmanes