Dona't les eines i guanya en salut emocional

 

 
 
chacras-txakres.png

.

cursos respiració (2).jpg

CURS DE RESPIRACIÓ

En aquest curs entendràs la teva respiració d'una manera global, aprendràs a respirar bé i a treure el màxim rendiment de la l'acte de respirar, i t'adonaràs de com afecta tant el cos, com la ment i les emocions.

chacras-barcelona-siddharta.jpg

CURS DE PSICOLOGIA DELS TXAKRES

En aquest curs aprendràs a desenvolupar tot el potencial innat que s'amaga darreres les emociones que consideres negatives, i aprendràs com afecten els txakres en tots els àmbits de la teva vida.

relajación-cursos.jpg

CURS DE RELAXACIÓ

En aquest curs aprendràs a relaxar el cos, la ment i les emocions, però també que la relaxació és una manera de viure, un equilibri entre l'acció i el descans. En poc temps podràs adonar-te de les tensions que es generen i viuràs amb més benestar.

meditacio-online.jpg

CURS DE MEDITACIÓ

En aquest curs aprendràs les eines essencials que han de conduir a una bona meditació, pas a pas, perquè meditar sigui un camí estable pel que transitar. Meditar no és només seure, és fer-ho amb prou recursos per a estabilitzar la ment.

NOSALTES

 

rosa daniel.gif

Rosa Daniel, professora de ioga
Rosa Daniel, amb 25 anys en el món del ioga, és  professora de  Ioga Integral i acreditada en les competències de Ioga per la Generalitat, és també llicenciada en Filologia Catalana i la persona responsable del Centre de Ioga Siddharta de Barcelona, dels cursos i les formacions,  i del Centre D'estudis Siddharta, entitat reconeguda pel departament d'Ensenyament de la Generalitat per a la formació permanent del professorat. Autora del llibre Ioga, guia d'autoconeixement. Una nova perspectiva (Publicacions de l'Abadia de Montserrat), que tracta de la psicologia els txakres, és també membre de la Junta de la Federació Catalana de Ioga.

jaume1.jpg

Jaume Turrà, professor de ioga i psicoterapeuta
Professor de ioga i meditació des de fa més de 50 anys, i psicoterapeuta especialitzat en psicologia humanista. Es la persona responsable del Centre de Ioga i Tècniques psicocorporals de Figueres, a Siddharta a més de sessions individuals de psicoteràpia i creixement personal, imparteix cursos i tallers d’aprofundiment en el ioga des de diferents vessants. El seu interès al llarg dels anys ha anat creixent cada vegada més cap a la perspectiva espiritual i d’autorealització, en el desenvolupament que cada persona ha de fer dels seus aspectes personals i emocionals per a poder transcendir.