CURSOS ONLINE

Per a qui?

Aquests cursos van adreçats a totes aquelles persones interessades en fer un treball des de casa sobre temes relacionats amb aspectes de creixement personal,  i de millora de la salut i el benestar: relaxació, respiració, meditació, psicologia dels txakres. Per a una correcta salut emocional proposem quatre modes de treballar per aconseguir-ho:

  • El treball de la respiració, per aprendre a gestionar els diferents estats d'ànim i les emocions.
  • La relaxació, que ens dóna equilibri intern i extern, i ens permet de relaxar les tensions més profundes.
  • La meditació, que permet aprofundir en un mateix, i retrobar l'espai suficient per a controlar el pensament i connectar amb la pau interior.
  • I la psicologia dels txakres, si volem anar a la gènesi, a l'origen de les emocions distorsionants i créixer, desenvolupar el potencial que enclouen sempre: una veritable transformació de l'ésser humà.

En què consisteixen?

A través d'aquests programes tindreu accés a articles i exercicis pràctics, àudios i d'altre material que podreu aplicar a casa i en el vostre dia a dia.  Des de la nostra plataforma on line us podreu descarregar tot el material, confeccionat com un curs i estructurat per a un treball setmanal.

relajación-respìración-cursos-online

Durant quan temps?

Els nostres cursos on line tenen una durada que oscil·la d'entre 12 i 18 setmanes, i poden ser setmanals o quinzenals.

Qui els imparteix?

Tots ells han estat dissenyats per Jaume Turrà i Rosa Daniel, professors de ioga i meditació. La base de cadascun dels programes és el ioga i els instruments que aquest posa a la nostra disposició com a eines de desenvolupament i creixement integral de la persona, tant a nivell físic, com mental i emocional, però també espiritual.

Condicions

  • Després d'efectuar el pagament s'enviaran per correu electrònic les claus per a accedir al curs on line
  • Cada curs disposa d'un foro on compartir, preguntar o debatre aspectes relacionats amb el treball que es realitza i un correu on adreçar-se en cas de dubtes.
  • Els alumnes podran descarregat tot el material on line i disposaran d'un mes addicional per a fer-ho una vegada finalitzat el termini del curs.
  • Els pagaments es fan a través de PayPal o amb tarja de crèdit.

En col·laboració amb el Centre de Ioga i teràpies psicocorporals de Figueres