Cart 0

PORTES OBERTES DIJOUS 19 DE SETEMBRE

Ioga per a embarassades

Vols millorar la teva condició física, emocional i mental durant l'embaràs? Vols considerar si estas preparada per a la maternitat?

ioga-embarassades.JPG
Durant l’embaràs, els canvis físics i emocionals es fan cada vegada més evidents, la retenció de líquids, pesadesa, lentitud i de vegades una mica de feixuguesa, es van sumant mentre avança cada trimestre de l’embaràs: lumbàlgia, ciàtica, dolors cervicals i, sumat a això, potser en ocasions plores sense saber per què. Se suposa que hauries de sentir-te molt feliç (que sí que ho estàs), però alguna cosa et inquieta emocional i mentalment, arribant fins i tot a no saber exactament expressar o posar en paraules el que sents. No obstant això, vols estar preparada per al part perquè es parla tant d’això.
.
Tranquil·la, jo també vaig passar per allà i dues vegades, així que permet-me dir-te que atenent-te a tu mateixa a través d’una classe de ioga, amb moviments específics i concrets, podràs sentir-te amb major flexibilitat, estabilitat, confiança, a més d’aprendre a respirar millor i dormir millor, preparant-te no només per viure de manera plaent cada trimestre sinó per a la primera fase de maternitat.
.
Si tot això et ressona, si creus que pot ser útil per a tu, per al teu nadó i per a la família, et convidem què vinguis a provar les nostres classes
— Ysabel Viloria

 

 

"Connectar amb el teu cos durant l'embaràs et donarà la seguretat necessària per afrontar la primera fase de la transformació cap a la maternitat"

 
yoga-ioga-embarazadas-barcelona.jpg

Sentir, escoltar i veure els canvis físics, mentals i emocionals és vital per a tu i el teu nadó.

Amb la pràctica del Ioga podràs connectar amb el teu cos de manera regular i progressiva, sentint i experimentant el plaer i el gaudi de la transformació.

Estàs vivint una de les oportunitats més especials i màgiques de la teva existència, pensa-ho bé. Quantes vegades durant tota la teva vida experimentaràs aquest moment, un embaràs? Llavors, com ho estàs vivint i què estàs fent per a recordar-lo com una etapa única i irrepetible?

yoga-embarazadas-barcelona-les corts.jpg
 

Preus

 • Abonament 5 sessions: 65€

Horaris

 • Dilluns a les 10:30

 • Dijous a les 13:30

 • Classes impartides per Ysabel Viloria

Packs

 • dia de prova dilluns 16 de sep de 10.30 a 11.45

  pack de 5 sessions dilluns 23, 30 de sep i 7, 14 , 21 de Oct

 • dia de prova dijous 26 de sep de 13.30 a 14.45  

  pack de 5 sesions dijous de 13.30 a 14.45 del 3 al 31 de oct

 • dia de prova 28 de oct

  pack de 5 sessions dilluns 4,11, 18, 25 de nov i 2 de des