DEJAR IR

David Hawkins

El grano de mostaza

Basant-se en la seva experiència personal i en els seus més de quaranta anys de pràctica clínica, el doctor David Hawkins, pioner de la medicina i de la investigació de la consciència, i mestre d'Un curs de miracles, ens proposa treballar conjuntament amb les eines del perdó i del deixar anar per mantenir en tot moment la pau mental i l'alegria, i facilitar així la curació.

KUNDALINI

El yoga de la energía

Gopi Krishna

Kairós

L'experiència del misteriós poder kundalini emergeix després de la pràctica del ioga. Però el pandit Gopi Krishna ens adverteix en aquesta obra, un veritable clàssic en la matèria, que un ha d'estar preparat per viure i cooperar amb els canvis i efectes que una consciència mística produeixen tant en el cos com en la ment del practicant.

¿CÓMO LLEGAR A SER ADULTO?

David Richo

Desclée de Brouwer

 

Arribar a viure una vida com un adult madur i feliç no sempre ens resulta fàcil. En aquest llibre, basat en els seus molts anys d'experiència com a psicòleg i com a director de seminaris sobre el tema, l'autor ens ensenya com aconseguir una salut psicològica que sigui integradora dels diversos aspectes de la persona des d'una vessant evolutiva.

BAB AZI. EL SABIO SUFÍ

Nacer Khemir

2005, Irán

98 minuts

Karma Films

 

Drama místic signat per un intel·lectual àrab educat a França que reconeix tenir una relació d'amor-odi amb la seva identitat cultural. El film reflecteix la bipolaritat entre Orient i Occident, mostrant l'univers espiritual de l'Islam (a través de sufís, dervixos i altres gurus pacífics), en un món que cada vegada té més hostilitat cap a aquesta religió. El resultat és un poema de gran lirisme rodat en els deserts de l'Iran i Tunísia.

 

 


MUNDOS INTERNOS, MUDOS EXTERNOS

Daniel Schmidt

2012, Canadá

122 minuts

 

Pel·lícula-documental enfocada en el poder del pensament humà. Explica detalladament com una persona pot arribar a crear la realitat que l'envolta en funció del que és capaç de generar internament. Així, posa especial atenció en la relació de les nostres emocions amb les situacions que experimentem i creem externament mitjançant el pensament i la imaginació. Es parla també de la geometria de la naturalesa, dels txakres i les energies que podem arribar a despertar, així com de la connexió amb el Tot.

 

EN BUSCA DE LA FELICIDAD

Gabriele Muccino

2006, EE.UU.

116 minuts

 

Basat en fets reals, el film narra la història d'un venedor arruïnat però que mai es ve a baix del tot malgrat les adversitats, en gran part gràcies a la inspiració que li suposa la cura del seu fill. El director italià Gabriele Muccino aconsegueix plasmar de forma molt fidedigna l'angoixa que suposa trobar-se en el fons de l'abisme, dins d'un món marcat per les grans desigualtats socials.