PRIMAVERA, VERANO, OTOÑO, INVIERNO...Y PRIMAVERA

Dos monjos viuen en un monestir aïllat. Sota l'atenta mirada del més vell, el més jove veu passar les estacions de la vida. Primavera: un nen monjo es riu d'una granota que intenta lliurar-se d'una pedra que té a l'esquena. Estiu: un monjo adolescent coneix l'amor. Tardor: un monjo de trenta anys intenta fer alguna cosa que va contra la seva naturalesa. Hivern: el monjo està pròxim a la vellesa i algú arriba al monestir. Primavera: el vell monjo conversa amb la natura; a prop seu juga un nen monjo

Direcció: Kim Ki.Duc
Any: 2003
Durada: 103 minuts
País: Corea del Sud- Alemanya

TORNAR PORTADA

SAL DE LA TIERRA

Des de fa quaranta anys, el fotògraf Sebastião Salgado recorre els continents captant la mutació de la humanitat. Testimoni de grans esdeveniments que han marcat la nostra història recent: conflictes internacionals, fam, èxodes, etc., ara emprèn un nou camí cap a territoris verges amb grandiosos paisatges, descobrint una fauna i una flora silvestres en el marc d'un projecte fotogràfic gegantí, tribut a la bellesa del nostre planeta.

Direcció: Wim Wenders, Juliano Ribeiro Salgado
Any: 2014
Durada: 100 minuts
Productora: Cameo

TORNAR PORTADA

THE VISITOR

Un desencantat professor universitari es veu inesperadament implicat en la vida d'una jove parella immigrant a la qual un bon dia sorprèn vivint al seu apartament de Manhattan, un pis que habitualment no visita. A mesura que vagi coneixent a aquests dos estranys, el protagonista de la història transformarà el seu desconcert inicial i descobrirà una nova vida i un nou món.

 
Direcció: Tom McCarthy
Any: 2007
Durada: 103 minuts
Productora: Karma Films

TORNAR PORTADA

EL CAMBIO

Pel·lícula que explora el viatge espiritual que fem a la segona meitat de la nostra vida, quan canvien els nostres valors, i busquem un propòsit que doni sentit a la nostra existència i ens aporti una contribució única i personal al món. El Dr. Wayne Dyer comparteixd'una manera molt humana les seves idees sobre el sentit de la vida, les relacions entre les persones i la sempre present possibilitat que tot pugui adquirir un nou significat.

Direcció: Michael A. Goorjian
Any: 2009
Durada: 119 minuts
Productora: Karma Films

Enllaç a la pel·lícula on line

.TORNAR PORTADA