La revista digital Kalma és un projecte fruït de la col·laboració entre professionals del ioga i la comunicació, amb l’objectiu de difondre i compartir articles i informacions relacionades amb el món del ioga, la salut i el creixement personal , i aportar d’aquesta manera el nostre granet de sorra en el camí cap a una vida més plena, conscient i satisfactòria.


QUI SOM

 

Editors

Rosa Daniel

Llicenciada en Filologia Catalana, professora i formadora de Ioga Integral, i responsable del Centre de Ioga Siddharta de Barcelona. Compromesa amb la transmissió de la vessant més pedagògica del ioga, col·labora sovint amb diferents publicacions i és l’autora del llibre Ioga, guia d’autoconeixement. Una nova perspectiva (Publicacions de l’Abadia de Montserrat).

rosa@centredeioga.com

 

Col·laboradors

 

Jaume Turrà

Professor de ioga i meditació des de fa més de 40 anys, psicoterapeuta especialitzat en psicologia humanista i responsable del Centre de Ioga i Tècniques psicocorporals de Figueres. Imparteix regularment cursos i tallers de creixement personal i aprofundiment en el ioga des de diferents vessants

 

Ellen Lima

Instructora de ioga terapèutic, llicenciada en pedagogia, amb formació en osteopatia i postgraus en psicodrama i salut pública. A part dels seus grans coneixements en consciència corporal, també és especialista en nutrició sana i conscient i co-creadora del bloc de cuina saludable Què soparem?

http://ellenlima.com

dani%202.jpg

Daniel Gomis

Llicenciat en Periodisme, professor de Kundalini Ioga i formació en Ioga Integral. Comunicador per al canvi de consciència i la transformació social, és impulsor del projecte Altermon, consciència pel canvi, co-creador del projecte Ioga & Creativitat i co-responsable de Surya, centre d'Artteràpia i Ioga. Col·labora també puntualment amb d’altres publicacions afins.

danielgomis@gmail.com

 

 

Mònica Gonzàlez

Formada en el Ioga Integral, llicenciada en Filosofia (UB) i estudiosa del sànscrit, es dedica a difondre el ioga a través de les seves classes, però també en d'altres àmbits acadèmics per integrar aquesta ciència mil·lenària a la nostra societat actual.

 

Albert Rami

Naturòpata i herbolari amb llarga experiència en el món de les teràpies naturals i holístiques. S'ha especialitzat en recuperar i difondre la memòria sobre l'ús tradicional de les herbes i fa més de 30 anys que es dedica a divulgar els seus consells dietètics i de salut amb conferències i col·laboracions amb diversos mitjans de comunicació.

www.ramiremeis.cat