A Siddharta tenim més de 25 anys d'experiència
en la pràctica i l'ensenyament del ioga, però també en el seu estudi i comunicació

El nostre aval són totes les persones que hi han trobat una eina excepcional
pel seu desenvolupament, i tot el material escrit que hem anat desenvolupant, en podreu trobar una mostra en l'arxiu del nostre blog i en la revista

CENTRE ASSOCIAT A LA FEDERACIÓ CATALANA DE IOGA


C O N E I X    E L   N O S T R E   E Q U I P 


 
 

Rosa Daniel, Fundadora
Rosa Daniel, amb més de 25 anys en el món del ioga, és  professora de  Ioga Integral i acreditada en les competències de Ioga per la Generalitat, és també llicenciada en Filologia Catalana i la persona responsable del Centre de Ioga Siddharta de Barcelona, dels cursos i les formacions, de la revista Kalma, Cursositallers.com i del Centre D'estudis Siddharta, entitat reconeguda pel departament d'Ensenyamentde la Generalitat per a la formació permanent del professorat.

És autora de Ioga, guia d'autoconeixement. Una nova perspectiva, publicat per Publicacions de l'Abadia de Montserrat, material audiovisual de ioga, i ha col·laborat amb revistes i diversos mitjans de comunicació.


 
 

Jaume Turràprofessor de ioga i psicoterapeuta
Professor de ioga i meditació des de fa més de 40 anys, i psicoterapeuta especialitzat en psicologia humanista. Es la persona responsable del Centre de Ioga i Tècniques psicocorporals de Figueres, a Siddharta a més de sessions individuals de psicoteràpia i creixement personal, imparteix cursos i tallers d'aprofundiment en el ioga des de diferents vessants.

El seu interès al llarg dels anys ha anat creixent cada vegada més cap a la perspectiva espiritual i d'autorealització, en el desenvolupament que cada persona ha de fer dels seus aspectes personals i emocionals per a poder transcendir.


 
 

Jordi Casellas, Metge
En Jordi Caselles és llicenciat en Medicina i va exercir anteriorment les especialitats de Medicina Intensiva i d’Estomatologia. Des de l’any 2000 aproximadament, utilitza l’Homeopatia i les Flors de Bach en el tractament dels diversos trastorns físics, mentals i emocionals, tant si apareixen en la infantesa i l’adolescència, com en l’edat adulta o la gent gran. I desenvolupa sistemes personalitzats de prevenció en el pacients, per tal d’evitar les recaigudes.

De fa uns vint anys, practica ioga en la seva vessant més meditativa, i ha pogut comprovar la importància de la resolució satisfactòria dels desordres personals i relacionals, en el progrés espiritual que hauria d’emprendre cadascú, per tal d’assolir la pau i l’harmonia individual i amb el nostre entorn

 
 

Noemí Santillana, Instructora
Noemí Santillana López és llicenciada en Química, quiromasatgista, reflexòloga i terapeuta de shiatsu, i professora de ioga en el Centre Siddharta.

Motivada pel desig de poder ajudar a la gent en el seu camí de desenvolupament i acompanyar les persones en la seva recuperació de la malaltia, s’ha volgut dedicar professional a l’àmbit de la salut i el creixement personal.


 
yoga-embarassades-barcelona.jpg
 

Ysabel Viloria, instructora

Nascuda a Veneçuela i ciutadana global és una dona valenta, emprenedora, atrevida i curiosa que en els últims 15 anys ha experimentat grans aventures, des emigrar del seu país natal fins a canviar de professió actualitzant les seves habilitats personals i professionals. En aquest recorregut hi a través d'estudis de coaching, programació neurolinguista i mitjançant un procés de Sadhana (terme sànscrit que significa 'pràctica espiritual') li han permès des de l'amor, la compassió i el treball personal transformar-se, convertint-se en un ésser de llum en evolució.

En els últims anys la seva major repte ha estat la maternitat. Passar per aquest procés li ha permès donar-se compte la quantitat d'aspectes a equilibrar abans de l'arribada del nadó. Usualment aquest període sol ser estressant per tots els canvis físics i hormonals que es fan present, però Ysabel a través d'un entrenament Cos-Ment-Esperit a partir del Ioga, t'ajudarà a assolir un nivell de benestar òptim per una rebuda amorós del nou membre de la família, sense que això representi trencar la teva pròpia vida, gaudint de la maternitat i de les aventures que aquesta comporta.

.


 
 

Laura Otero, instructora
Laura Otero és graduada en Educació Social, va continuar formant-se en l'àmbit del coaching social i creixement personal, amb la finalitat de conèixer i compartir les eines que ens poden ajudar a portar una vida més plena i lliure. Té àmplia experiència al món social, amb diferents col·lectius i grups d'edat als quals intenta aportar una nova manera de veure i sentir les relacions amb un mateix i amb un entorn més saludable.

Fa vuit anys va conèixer el món del ioga, i com si d'un enamorament es tractés ja no el va poder deixar fins al dia d'avui en què treballa com a professora al Centre de Ioga Siddharta i segueix aprenent de totes les portes que obre aquesta pràctica i forma de veure la vida.


 
 

P E R    Q U È    T R I A R - N O S  


 • Perquè som un centre amb professionals d'una dilatada experiència en el Ioga i la salut, persones compromeses amb el treball personal que representa dedicar-se d'una manera plena a aquesta professió.
   
 • Perquè la nostra tradició de ioga és de les més antigues, contempla l'individu des d'una perspectiva integral, respecta les diferents individualitats, i proporciona eines que beneficien la globalitat de la persona.
 • Perquè entenem, i així també ho varen entendre els grans mestres hindús de la nostra tradició, que el ioga s'ha d'adaptar a cada context, costums i cultura, i així mateix us el presentem: des d'un llenguatge i una forma que de seguida sentireu vostre.
   
 • Per què us oferim qualitat i compromís, una inversió de futur en la vostra vida perquè ben aviat us adonareu que us donem eines que revertiran en tots els àmbits de la vida quotidiana.
 • Perquè som un centre familiar on les persones de seguida se senten acollides i escoltades, perquè la nostra vocació és de servei i donem sempre el millor de les nostres possibilitats.
   
 • Perquè trobareu una oferta de cursos i tallers àmplia de gran qualitat.

 

I O G A    I N T E G R A L    O    P U R N A    I O G A  

Les persones som un tot integrat en el que la ment n'és
només una part, el cos i el cor les altres dues.
El Ioga integral entén d'aquesta manera la persona, com un tot

És per això que a les nostres classes no treballaràs només el cos,
aprendràs també a respirar, a desenvolupar l'atenció i a connectar amb el teu interior,
l'espai on ressona allò que tots busquem: el benestar