A Siddharta tenim més de 25 anys d'experiència
en la pràctica i l'ensenyament del ioga, però també en el seu estudi i comunicació

El nostre aval són totes les persones que hi han trobat una eina excepcional
pel seu desenvolupament, i tot el material escrit que hem anat desenvolupant, en podreu trobar una mostra en l'arxiu del nostre blog i en la revista

CENTRE ASSOCIAT A LA FEDERACIÓ CATALANA DE IOGA


C O N E I X    E L   N O S T R E   E Q U I P 


 
 

Rosa Daniel, Fundadora
Rosa Daniel, amb més de 25 anys en el món del ioga, és  professora de  Ioga Integral i acreditada en les competències de Ioga per la Generalitat, és també llicenciada en Filologia Catalana i la persona responsable del Centre de Ioga Siddharta de Barcelona, dels cursos i les formacions, de la revista Kalma, Cursositallers.com i del Centre D'estudis Siddharta, entitat reconeguda pel departament d'Ensenyamentde la Generalitat per a la formació permanent del professorat.

És autora de Ioga, guia d'autoconeixement. Una nova perspectiva, publicat per Publicacions de l'Abadia de Montserrat, material audiovisual de ioga, i ha col·laborat amb revistes i diversos mitjans de comunicació.


 
 

Jaume Turràprofessor de ioga i psicoterapeuta
Professor de ioga i meditació des de fa més de 40 anys, i psicoterapeuta especialitzat en psicologia humanista. Es la persona responsable del Centre de Ioga i Tècniques psicocorporals de Figueres, a Siddharta a més de sessions individuals de psicoteràpia i creixement personal, imparteix cursos i tallers d'aprofundiment en el ioga des de diferents vessants.

El seu interès al llarg dels anys ha anat creixent cada vegada més cap a la perspectiva espiritual i d'autorealització, en el desenvolupament que cada persona ha de fer dels seus aspectes personals i emocionals per a poder transcendir.


 
 

Jordi Casellas, Metge
En Jordi Caselles és llicenciat en Medicina i va exercir anteriorment les especialitats de Medicina Intensiva i d’Estomatologia. Des de l’any 2000 aproximadament, utilitza l’Homeopatia i les Flors de Bach en el tractament dels diversos trastorns físics, mentals i emocionals, tant si apareixen en la infantesa i l’adolescència, com en l’edat adulta o la gent gran. I desenvolupa sistemes personalitzats de prevenció en el pacients, per tal d’evitar les recaigudes.

De fa uns vint anys, practica ioga en la seva vessant més meditativa, i ha pogut comprovar la importància de la resolució satisfactòria dels desordres personals i relacionals, en el progrés espiritual que hauria d’emprendre cadascú, per tal d’assolir la pau i l’harmonia individual i amb el nostre entorn

 
 

Noemí Santillana, Instructora
Noemí Santillana López és llicenciada en Química, quiromasatgista, reflexòloga i terapeuta de shiatsu, i professora de ioga en el Centre Siddharta.

Motivada pel desig de poder ajudar a la gent en el seu camí de desenvolupament i acompanyar les persones en la seva recuperació de la malaltia, s’ha volgut dedicar professional a l’àmbit de la salut i el creixement personal.


 
 

Mireia Erencia, instructora
Mireia Erencia és professora certificada per AEKY, tècnica en educació infantil i actualment en formació de Ioga Integral.  L'impuls que la porta a practicar ioga és que es tracta d'una eina d'autoconeixement que ens apropa al món intern.  Mireia sent el cos com una caixa en la que es guarden els secrets de la felicitat, per a ella la gran revelació pràctica del ioga és que existim més enllà del cos, la ment, i les emocions.

A la Mireia li agrada apropar als altres aquestes eines que dóna el ioga pel desenvolupament màxim del nostre potencial. Creu en el ioga, en què ens permet d'apropar-nos a la nostra essència i de gaudir de la vida amb la màxima presència. practicant l'ara i aquí.


 
 

Laura Otero, instructora
Laura Otero és graduada en Educació Social, va continuar formant-se en l'àmbit del coaching social i creixement personal, amb la finalitat de conèixer i compartir les eines que ens poden ajudar a portar una vida més plena i lliure. Té àmplia experiència al món social, amb diferents col·lectius i grups d'edat als quals intenta aportar una nova manera de veure i sentir les relacions amb un mateix i amb un entorn més saludable.

Fa vuit anys va conèixer el món del ioga, i com si d'un enamorament es tractés ja no el va poder deixar fins al dia d'avui en què treballa com a professora al Centre de Ioga Siddharta i segueix aprenent de totes les portes que obre aquesta pràctica i forma de veure la vida.


 
 

P E R    Q U È    T R I A R - N O S  


 • Perquè som un centre amb professionals d'una dilatada experiència en el Ioga i la salut, persones compromeses amb el treball personal que representa dedicar-se d'una manera plena a aquesta professió.
   
 • Perquè la nostra tradició de ioga és de les més antigues, contempla l'individu des d'una perspectiva integral, respecta les diferents individualitats, i proporciona eines que beneficien la globalitat de la persona.
 • Perquè entenem, i així també ho varen entendre els grans mestres hindús de la nostra tradició, que el ioga s'ha d'adaptar a cada context, costums i cultura, i així mateix us el presentem: des d'un llenguatge i una forma que de seguida sentireu vostre.
   
 • Per què us oferim qualitat i compromís, una inversió de futur en la vostra vida perquè ben aviat us adonareu que us donem eines que revertiran en tots els àmbits de la vida quotidiana.
 • Perquè som un centre familiar on les persones de seguida se senten acollides i escoltades, perquè la nostra vocació és de servei i donem sempre el millor de les nostres possibilitats.
   
 • Perquè trobareu una oferta de cursos i tallers àmplia de gran qualitat.

 

I O G A    I N T E G R A L    O    P U R N A    I O G A  

Les persones som un tot integrat en el que la ment n'és
només una part, el cos i el cor les altres dues.
El Ioga integral entén d'aquesta manera la persona, com un tot

És per això que a les nostres classes no treballaràs només el cos,
aprendràs també a respirar, a desenvolupar l'atenció i a connectar amb el teu interior,
l'espai on ressona allò que tots busquem: el benestar