yoga-sants-psicologia.jpg
 

Potser alguna vegada t'has sentit malament, no has entès què et passava, potser fins i tot has buscat ajuda. Alguns ho han fet, i d'altres han pensat que no els calia: tot depèn dels recursos que es tenen, però també de la por a mostrar el que passa en el nostre interior. Remuntar un mal moment, desenvolupar eines, veure que el que ens passa és relatiu en el context de la nostra vida, de vegades requereix de l'ajut d'una persona experimentada

Atendre aquelles demandes no resoltes és un treball que, de vegades requereix acompanyament, t’hi has trobat alguna vegada?

La psicoteràpia és un procés que s'estableix entre la persona que requereix una assistència professional, i aquest mateix professional. El que es cerca són canvis de conducta i actituds, conèixer millor el funcionament de la ment per tal de donar resposta a problemes concrets de la persona, o el treball d'un objectiu a assolir per tal de millorar en el benestar.

A Siddharta, Jaume Turrà ofereix la seva experiència de dècades tractant persones que en les seves teràpies han trobat instruments i vies de resolució dels seus conflictes molt eficients. A més dels coneixements i el bagatge professional, ens oferix la gran experiència en el ioga, en el treball de la psicologia dels txakres i de l'autorealització, que li atorguen un gran coneixement de l'ésser humà, i que enriqueixen d'una manera extraordinària les seves teràpies.

Aquí trobaràs no només un psicoterapeuta, sinó algú que es coneix prou a si mateix i el que representa la naturalesa humana, i que t'ajudarà a entendre millor la realitat que vius i com funciona la teva ment.

Es combinen sessions presencials i per videoconferència.