Cart 0
ioga-yoga-barcelona (4).jpg

Atmandance

Què és atmandance?

Es tracta d’un exercici correctiu, un treball dinàmic, una dansa-ioga que produeix grans beneficis per al cos, ment i esperit. Ball, alegria, salut, música, meditació i autoconeixement, defineixen un sistema adequat per a tothom.

Música, dansa, pilates, meditació, un treball profund del cos, diversió i treball personal, tot alhora. Vine i et sorprendràs de tot el potencial que tenen les nostres classes

ioga-figueres-barcelona (2).jpg

Com són les nostres classes?

La sessió comença amb la música i tots els moviments de l'instructor proporcionar una dansa fluida amb l'objectiu de promoure la força, agilitat i coordinació de totes les parts del nostre cos, i continua amb assanes de Ioga i / o exercicis de pilates per acabar amb un dels molts tipus de meditació

atmandance-barcelona.jpg

Treball corporal

Amb cada tipus música i els seus exercicis corresponents, treballem cada un dels segments corporals (cames, pelvis, abdomen, pit, coll, la desenvolupament de la intuïció i de la consciència de la unitat).

Taller

ALINEAMENT DELS 7 CENTRES D’ENERGIA

Diuen que tot allò que vivim queda gravat en el nostre cos. Atmandance és un sistema correctiu-expressiu apte per a tothom on la música, la dansa, la respiració, les visualitzacions... estan destinades a potenciar les capacitats de cada centre d' energia. Amb alegria, rigor, joc i també silenci. En aquests tallers també veurem la teoria psicològica de cada centre, amb documents de suport per a cada participant.

Dates

  • 25 de maig

  • 29 de juny

atmandance-barcelona-les-corts.jpg

dansa

Les músiques amb ritme són apropiades per treballar la força de les cames i, alhora la seguretat en un mateix. Les músiques amb cadència com la Samba, cúmbia, la rumba, Kizomba etc .., són ideals per a la pelvis, aconseguint fluïdesa, flexibilitat i diversió.

Preus i horari

  • Dissabtes de 10:00 a 13:00

  • Preu: 79€ (45€ un sol taller)

  • 1a sessió: 1r, 2n i 3r Centres d' Energia-Txakres

    2a sessió: 4t, 5e, 6è i 7è

  • Professora: Gemma Mogas,: Gemma Mogas. Instructora del mètode i membre de l' equip de professors de la Formació del sistema psicocorporal Atmandance. Porta 20 anys donant classes de Danses orientals desde la consciencia corporal i la creativitat. És instructora del Mètode Pilates aportant rigor i respecte al cos. Moon Mother Advanced 2 guia cercles de dones, meditacions llunars i sanacions d' úter aportant equilibri i benestar a les dones. Líder del Yoga del Riure ofereix tallers i xerrades sobre el "despertar" rient. Actualment formant-se en Purna Yoga (Ioga Integral) amb Rosa Daniel i Jaume Turrà.

atmandance-sants-siddharta.jpg

txakres

Tot ells ens estructura un sistema amb un sòlides bases teòriques recolzades en la música, la gimnàstica correctives, psicologia, iogues i en la dinàmica energètica dels txakres.

 
atmandance-sants.jpg