Demana el primer capítol gratis de: Ioga, guia d'autoconeixement. Una nova perspectiva

 

Programes on line a partir de 17€ mesuals

T'interessa, rebràs a casa materials didàctics pensats per a tu i el teu benestar

 

Per a qui?

Aquestes subscripcions van adreçades a totes aquelles persones interessades en rebre informació i exercicis pràctics sobre temes relacionats amb aspectes de creixement personal,  i de millora de la salut i el benestar.

En què consisteixen?

A través d'aquests programes rebreu regularment articles i exercicis pràctics, àudios i d'altre material que podreu aplicar a casa i en el vostre dia a dia.

RELAJACIÓN.jpg

Durant quan temps?

Els nostres programes de subscripció tenen una durada que oscil·la d'entre tres mesos i un any.

Qui els imparteix?

Tots ells han estat dissenyats per Jaume Turrà i Rosa Daniel, professors de ioga i meditació. La base de cadascun dels programes és el ioga i els instruments que aquest posa a la nostra disposició com a eines de desenvolupament i creixement integral de la persona, tant a nivell físic, com mental i emocional, però també espiritual.

DESCARREGA PDF


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Subscripció mensual que inclou un article i un exercici setmanal de pràctica de la relaxació, per a un coneixement i un treball progressiu de la relaxació física, mental i emocional.

Preu: 17€ mensuals


Subscripció mensual que inclou un article i un exercici de respiració setmanal, per a un coneixement i un treball progressiu de la respiració.

Preu: 17€ mensuals


Subscripció mensual que inclou un article i un exercici de meditació setmanal, per a un coneixement i un treball progressiu de la meditació.

Preu: 17€ mensuals


Subscripció mensual que inclou articles i exercicis setmanals, per a un coneixement i un treball progressiu d'un mateix.

Preu: 27€ mensuals