Descarrega gratis el primer capítol de: Ioga, guia d'autoconeixement. Una nova perspectiva

Cursos on line

T'interessa, obtindràs materials didàctics pensats per a tu i el teu benestar

 

Per a qui?

Aquests cursos van adreçats a totes aquelles persones interessades en fer un treball des de casa sobre temes relacionats amb aspectes de creixement personal,  i de millora de la salut i el benestar: relaxació, respiració, meditació, psicologia dels txakres.

En què consisteixen?

A través d'aquests programes tindreu accés a articles i exercicis pràctics, àudios i d'altre material que podreu aplicar a casa i en el vostre dia a dia.  Des de la nostra plataforma on line us podreu descarregar tot el material, confeccionat com un curs i estructurat per a un treball setmanal.

RELAJACIÓN.jpg

Durant quan temps?

Els nostres cursos on line tenen una durada que oscil·la d'entre tres  i nou mesos.

Qui els imparteix?

Tots ells han estat dissenyats per Jaume Turrà i Rosa Daniel, professors de ioga i meditació. La base de cadascun dels programes és el ioga i els instruments que aquest posa a la nostra disposició com a eines de desenvolupament i creixement integral de la persona, tant a nivell físic, com mental i emocional, però també espiritual.

Condicions

  • Després d'efectuar el pagament s'enviaran per correu electrònic les claus per a accedir al curs on line
  • Cada curs disposa d'un foro on compartir, preguntar o debatre aspectes relacionats amb el treball que es realitza i un correu on adreçar-se en cas de dubtes.
  • Els alumnes podran descarregat tot el material on line i disposaran d'un mes addicional per a fer-ho una vegada finalitzat el termini del curs.
  • Els pagaments es fan a través de PayPal amb tarja de crèdit.

Curs de relaxació

 
 
 
 

Curs de respiració

 
 
 
 

Curs de meditació

 
 
 
 

Curs de psicologia dels txakres

Curs  que inclou un article i/o un exercici setmanal de pràctica de la relaxació, per a un coneixement i un treball progressiu de la relaxació física, mental i emocional.

Preu: 57€


Curs que inclou un article i/o un exercici de respiració setmanal, per a un coneixement i un treball progressiu de la respiració.

Preu:57€


Subscripció que inclou un article i un exercici de meditació setmanal, per a un coneixement i un treball progressiu de la meditació.

Preu: 57€


Subscripció que inclou articles i exercicis setmanals, per a un coneixement i un treball progressiu d'un mateix.

Preu: 261€