Data i horari

  • Dijous 14 de març de 18:00 a 20:00

  • Imparteis Noemí Santillana

Preu:

  • 35€

masages-barcelona-kobido

El lifting facial japonès

            Envellim per dins, de forma silenciosa i gradual

El procés s’inicia en els nivells més profunds de la musculatura 

El Kobido es un massatge facial que es realitzaven als emperadors japonesos per aconservar la bellesa, però també el realitzaven als samurais abans de sortir a la guerra, perquè és molt relaxant.

En aquest taller aprendrem a fer petites manipulacions amb les mans, per a poder conservar la nostre bellesa sense sortir de casa.  Perquè realitzant aquest massatge a diari com una rutina en posar-nos una crema, estarem tonificant tots els musclos que tenim a la cara i donrem flexibilitat i llum a la pell. 

Encara que es digui que l’envelliment diuen que comença a partir dels 60 anys, per la pèrdua de regeneració cel·lular, la nostra pell es pot degradar molt anteriorment. Algunes causes són la contaminació, les deficiències en la respiració, una mala alimió, l’alcohol, l’estrès…, aquests i d’altres són factors que afecten al nostre envelliment prematur, i en determinen el ritme.

Per aquest motiu, les manipulacions que aprendrem en aquest taller d’autokobido, ens ajudaran a fer més lent el procés de envelliment cel·lular, i ben aviat ho notarem per fora.