Explica’ns la teva experiència

testimonis · El teu testimoni

Abans de fer classe em sentia cansada i amb massa informació a nivell mental acumulada durant el dia de feina. Després amb energia, relaxada i amb espai a la ment.
A través del treball de la psicologia dels xakres amb el suport i guia de la Rosa he pogut fer un camí d’autoconeixement indispensable per ser feliç. Encara que visc lluny del Centre m’he sentit sempre part d’aquest com part d’una familia. Gràcies!
— Rut, 40 anys
A Siddharta he après que el ioga és l’eina per a conèixer-me millor i créixer. Els primers aspectes que hi vaig aprendre i que em van fer decidir a quedar-me a les classes van ser entendre com era (i és) la meva respiració, per què és com és i com la podia (i puc) fer servir per gestionar i viure el meu dia a dia.

Les classes rebudes al centre han estat (i són encara) un acompanyament en el meu procés de creixement personal, cap classe és igual i sempre hi redescobreixo com el ioga em pot guiar i ajudar. És apassionant i excitant!
Assistència a classes de ioga, He participat en un curs presencial, Formació de professors
— Griselda, 33 anys
Portava anys fent ioga i meditació i creia que ja dominava moltes postures. Però fins que no vaig començar amb les classes en aquest centre, fa més d’un any, no vaig adonar-me del que era la consciència corporal. Ara sento el cos amb cada assana, amb cada respiració, i per fi la meva ment pot viure en el present durant una bona estona (fins i tot quan el present està ple de dolor físic!). Us recomano aquest oasi de consciència i benestar. Moltes gràcies Rosa, Noemí i Samandhy per les vostres classes honestes i properes!
— Anna, 38 anys
Em costava molt de relaxar-me i vaig fer un curs online que m’ha servit molt, els àudios em van molt be i tinc diferents estils de relaxació on triar
— Clara, 28 anys
He fet el curs de respiració i realment he après moltes coses sobre la respiració, i que podia relaxar l’estrès de feina que porto. Potser necessitaria que me n’ensenyessin més
— Josep, 64 anys
El ioga, per una banda m’ajuda a mantenir una bona forma física i un equilibri emocional, per l’altre
— Jesús, 65 anys
És que no només és “Ioga” com es fa en molts llocs al mon. N’hi ha una vessant molt forta per temes emocionals i del creixement personal. Tot i que això és la veritable natura del Ioga, no es troba a qualsevol lloc una classe com aquí.

It’s not only “yoga” as it is taught in so many places around the world. Here you can find a very important underlying current of emotional and personal growth. Although this is the true nature of Yoga, you cannot find a focus like that easily.
— Tamara, 41 anys
Centre de ioga d’alt nivell perquè inclou totes les consideracions, no només la part física, sinó que tenen en compte la persona de forma holística i multidimensional. Aquí imparteixen ioga “autèntic”!
——
a high standard yoga center! They don’t consider only the physical part, but teach “authentic” yoga, understanding the whole and multidimensional perspective of a person.
— Sofia, 59 anys
Antes de venir a las classes me sentia abatida y nerviosa. Ahora, después de una clase de yoga me siento con paz interior y exterior. Mi experiencia en el Centro es de mayor bienestar y tranquilidad
— Manola, 60 anys
El ioga em dóna molta tranquil·litat, quan surto del Centre realment em sento bé. M’ajuda a sentir el meu cos i a relaxar-lo, i a gaudir d’un gran benestar.
— Asensi, 45 anys
El Ioga Integral m’ha permès de fer un camí que m’ha donat un grau de consciència i benestar, de pau interior satisfactoris.
— Albert, 71 anys

Donan's la teva opinió

Tria l'opció *
Dones el teu consentiment per a compartir la teva opinió a la web? *