Data i horari

Dijous 25 d’octubre de 18:00 a 20:00

Preu:

35€

Impartit per:

Noemí Santillana

En aquest taller farem assanes de ioga combinades amb tècniques respiratòries i la introducció de la consciència dels meridians i del treball energètic.

Descobrirem com podem millorar la salut aplicat exercicis senzills que ens donaran més vitalitat i benestar.

Prova-ho, et sorprendràs!

 

A l’inici de la tardor aprèn a tenir cura dels pulmons i del budell gruixut, a cuidar el teu cos, i a regenerar i equilibrar la ment i les emocions

  • Voldries saber com integrar la pràctica del ioga amb el coneixement de la medicina tradicional xinesa?

  • T'agradaria prendre a millorar el teu estat de salut i aprofitar la tardor per a connectar amb la teva energia interior?

  • Et vols revitalitzar amb una pràctica saludable i integradora de tot el teu potencial?

  • Vols conèixer una mica més dels meridians i aprendre a viure amb més harmonia i salut?

  • Aprendràs eines curatives a través de la pràctica del ioga i activant el teu sistema energètic d'una manera conscient i profundament relaxant.

respiració-cursos.jpg

Arribada la tardor la nostre energia canvia respecte de l'estiu per començar a recollir-se camí de l’hivern. Igualment com la natura, que comença a tenyir-se de grocs i vermells i els arbres a perdre les fulles, les persones entrem en una fase que ens connecta amb el deixar anar. Tant pel que fa a la respiració -la gran importància d’expirar-, com per les funcions de l’intestí o budell gruixut, l’element clau és saber deixar anar, saber-se buidar de tot allò que no ens cal.

En el treball interior és vital aprendre a deixar anar tot allò vell perquè el que és nou es manifesti. A nivell biològic, el nostre cos també necessita desprendre’s de tot el que ja no li és útil, dels materials rebutjables, per tal de mantenir-se sa. L’expiració compleix aquesta funció, buidant-nos d’aire residual, i també els budell gruixut, eliminant els residus que resulten inútils i al final tòxics per a l’organisme.

Amb aquest taller farem assanes de ioga  per aconseguir flexibilitat mental i corporal., combinades també amb tècniques de respiració i meditació. Tot amb un treball de consciencia corporal respecte als nostres límits en les postures realitzades, per veure on podem millorar en la nostre vida.