Amb el ioga i els meridians, podrem millorar el nostre estat de salut i revitalitzar-nos d’una manera extraordinària

Depura el teu organisme i revitalitza un dels òrgans vitals més important del teu cos, els fetge i també la vesícula biliar

 


  • Dimecres 9 de maig
  • de 18:00 a 20:00
  • Preu: 39€
  • Impartit per Noemí Santillana

En aquest taller farem assanes de ioga combinades amb tècniques respiratòries i la introducció de la consciència dels meridians i del treball energètic.

Descobrirem com podem millorar la salut aplicat exercicis senzills que ens donaran més vitalitat i benestar.

Prova-ho, et sorprendràs!

 

 

 

 

 

PLACES LIMITADES

TRUCA ARA: 93 419 69 59/ 629 588 870

A les portes de a primavera aprèn a tenir cura del fetge, de la vesícula, a cuidar el teu cos, i a regenerar i equilibrar la ment i les emocions

  • Voldries saber com integrar la pràctica del ioga amb el coneixement de la medicina tradicional xinesa?
  • T'agradaria prendre a millorar el teu estat de salut i aprofitar la primavera per a connectar amb la teva energia interior?
  • Et vols revitalitzar amb una pràctica saludable i integradora de tot el teu potencial?
  • Vols conèixer una mica més dels meridians i aprendre a viure amb més harmonia i salut?
  • Aprendràs eines curatives a través de la pràctica del ioga i activant el teu sistema energètic d'una manera conscient i profundament relaxant.
ioga-meridians-primavera.jpg

Arribada la primavera la nostre energia canvia respecte de l'hivern per començar expandir-se. Llavors es comença a activar l’energia dels meridians de la fusta, que son el fetge i la vesícula Biliar.

Aquests meridians ens proporcionen creixement, exteriorització i expansió. Això es degut que durant aquesta època del any, la primavera, tot creix i s’expandeix cap a l’exterior. Com les plantes floreixen, nosaltres també florim cap a l’exterior. Tenim més ganes de sortir, de relacionar-nos més amb les persones, és a dir, que creixem cap  a fora en tots els aspectes de la nostre vida.

Llavors podem dir que els meridians de fetge i vesícula biliar dominen el moviment, tant de la nostre ment com del cos, i regeixen els tendons i els lligaments, donant-nos flexibilitat al cos. Amb la seva bona funcionalitat tindrem més flexibilitat mental i millor adaptació al nostre medi, o dit d’una altre manera: tindrem millor adaptació a cada situació de la nostre vida; si som flexibles en la nostre  ment i el nostre cos, tindrem millor visió de tot, obtenint també més paciència, dinamisme i creativitat en la nostre vida. 

Però si aquest medians estan en desequilibri, podem sentir intolerància pròpia o externa, impaciència, agressivitat, immobilitat, estacament, falta de moviment, frustració, rígidesa mental o corporal,  ràbia, colera, repressió.

Amb aquest taller farem assanes de ioga  per aconseguir flexibilitat mental i corporal., combinades també amb tècniques de respiració i meditació. Tot amb un treball de consciencia corporal respecte als nostres límits en les postures realitzades, per veure on podem millorar en la nostre vida.

relajación-barcelona-les corts.jpg