Amb el ioga i els meridians, podrem millorar el nostre estat de salut i revitalitzar-nos d’una manera extraordinària

Depura el teu organisme i revitalitza un dels òrgans vitals més important del teu cos, els fetge i també la vesícula biliar

 


Per aquest curs encara no tenim concretades noves dates, si et vols subscriure rebràs tota la informació de les nostres actualitzacions de cursos

En aquest taller farem assanes de ioga combinades amb tècniques respiratòries i la introducció de la consciència dels meridians i del treball energètic.

Descobrirem com podem millorar la salut aplicat exercicis senzills que ens donaran més vitalitat i benestar.

Prova-ho, et sorprendràs!

 

A les portes de a primavera aprèn a tenir cura del fetge, de la vesícula, a cuidar el teu cos, i a regenerar i equilibrar la ment i les emocions

  • Voldries saber com integrar la pràctica del ioga amb el coneixement de la medicina tradicional xinesa?
  • T'agradaria prendre a millorar el teu estat de salut i aprofitar la primavera per a connectar amb la teva energia interior?
  • Et vols revitalitzar amb una pràctica saludable i integradora de tot el teu potencial?
  • Vols conèixer una mica més dels meridians i aprendre a viure amb més harmonia i salut?
  • Aprendràs eines curatives a través de la pràctica del ioga i activant el teu sistema energètic d'una manera conscient i profundament relaxant.
ioga-meridians-primavera.jpg

Arribada la primavera la nostre energia canvia respecte de l'hivern per començar expandir-se. Llavors es comença a activar l’energia dels meridians de la fusta, que son el fetge i la vesícula Biliar.

Aquests meridians ens proporcionen creixement, exteriorització i expansió. Això es degut que durant aquesta època del any, la primavera, tot creix i s’expandeix cap a l’exterior. Com les plantes floreixen, nosaltres també florim cap a l’exterior. Tenim més ganes de sortir, de relacionar-nos més amb les persones, és a dir, que creixem cap  a fora en tots els aspectes de la nostre vida.

Llavors podem dir que els meridians de fetge i vesícula biliar dominen el moviment, tant de la nostre ment com del cos, i regeixen els tendons i els lligaments, donant-nos flexibilitat al cos. Amb la seva bona funcionalitat tindrem més flexibilitat mental i millor adaptació al nostre medi, o dit d’una altre manera: tindrem millor adaptació a cada situació de la nostre vida; si som flexibles en la nostre  ment i el nostre cos, tindrem millor visió de tot, obtenint també més paciència, dinamisme i creativitat en la nostre vida. 

Però si aquest medians estan en desequilibri, podem sentir intolerància pròpia o externa, impaciència, agressivitat, immobilitat, estacament, falta de moviment, frustració, rígidesa mental o corporal,  ràbia, colera, repressió.

Amb aquest taller farem assanes de ioga  per aconseguir flexibilitat mental i corporal., combinades també amb tècniques de respiració i meditació. Tot amb un treball de consciencia corporal respecte als nostres límits en les postures realitzades, per veure on podem millorar en la nostre vida.