El príncep Siddharta Gautama va arribar a l’estat de Buda, concepte que s’aplica a qui ha arribat a la il·luminació. Buda Gautama no és l’únic “buda”, però sí que significa la vessant més representativa del budisme. Als 29 anys va decidir abandonar la seva vida còmode per a cercar el camí de la il·luminació: la seva guia era l’anhel sincer. Representa, doncs, la figura de qui fa el camí, del cercador de la veritat en un afany no absent d’errors i frustracions, companys inevitables del veritable buscador.
Al Centre de Ioga Siddharta tenim també una biografia de recerca del camí de la millora personal i espiritual. Les persones que en formem part sentim aquest anhel, i la nostra vocació és transmetre i compartir les eines que anem desenvolupant, i les nostres experiències
— L'equip del Centre de Ioga Sidharta

Totes les persones que integrem l'equip de ioga del Centre ens hi hem apropat per vies diverses, cadascú en un moment vital determinat, però amb el denominador comú d'haver-lo convertit en una via d'autoconeixement i desenvolupament personal, no només en l'àmbit professional, sinó també en tots els que conformen la nostra vida. Perquè el Ioga Integral és això: una pràctica que no està emmarcada només en l'estona que ens disposem a fer-ho, sinó que abasta tot l'univers que una persona pot viure i concebre. És en aquest sentit que també a les classes procurem donar eines perquè cadascú incorpori i que vinguin a ser de millora personal: incorporar la consciència corporal per a mantenir la ment més atenta i serena, utilitzar la respiració per a revitalitzar el cos i relaxar tensions, aprendre a adonar-se de quan es generen les tensions per a poder-les relaxar de seguida, tenir eines en un moment donat per a gestionar les emocions, i molts més aspectes que cada alumne va incorporant mica en mica. Aquesta és la nostra vocació realment: donar eines a les persones, i que la seva pràctica en el Centre sigui un entrenament per a portar a la vida i fer-la una mica millor.

 
 
rosa-daniel-yoga
 

rosa daniel

Rosa Daniel, amb gairebé 30 anys en el món del ioga, és fundadora del Centre de Ioga Siddharta de Barcelona, professora de  Ioga Integral i acreditada en les competències de Ioga per la Generalitat, és també llicenciada en Filologia Catalana i la persona responsable del Centre, dels cursos i les formacions.

La seva immersió en el ioga la va fer de la mà de Jaume Turrà, amb qui col·labora habitualment, i amb qui també dirigeix i coordina els cursos online.

És autora de Ioga, guia d'autoconeixement. Una nova perspectiva, publicat per Publicacions de l'Abadia de Montserrat, i material audiovisual de ioga.

 


jaume-turrà-meditació

Jaume Turrà

Professor de ioga i meditació des de fa gairebé 50 anys, i psicoterapeuta especialitzat en psicologia humanista. Es la persona responsable del Centre de Ioga i Tècniques psicocorporals de Figueres, a Siddharta a més de sessions individuals de psicoteràpia i creixement personal, imparteix cursos i tallers d'aprofundiment en el ioga des de diferents vessants, i dirigeix i coordina els cursos online,

El seu interès al llarg dels anys ha anat creixent cada vegada més cap a la perspectiva espiritual i d'autorealització, en el desenvolupament que cada persona ha de fer dels seus aspectes personals i emocionals per a poder transcendir.


 
 
Noemí Santillana.jpg
Yoga-siddharta-samandhy
 
ysabel Viloria yoga.jpg

noemí santillana

Instructora

Noemí Santillana López és llicenciada en Química, quiromasatgista, reflexòloga i terapeuta de shiatsu, i professora de ioga en el Centre Siddharta.

Motivada pel desig de poder ajudar a la gent en el seu camí de desenvolupament i acompanyar les persones en la seva recuperació de la malaltia, s’ha volgut dedicar professional a l’àmbit de la salut i el creixement personal. El seu treball de recerca professional l'ha portat a combinar el coneixement de la medicina xinesa i els meridians amb el ioga, elaborant així cursos i tallers en els que les persones poden aprendre eines de salut totalment noves per la cura i prevenció de moltes afeccions.

 

 


samandhy cedeño

Instructora

Nascuda a Veneçuela i biòloga de formació. Sempre li ha apassionat aprendre sobre el funcionament de la vida. Després d'anys d'un procés de treball personal, va sentir l'anomenat del ioga i va decidir submergir-se en el camí de ioga com a via d'autoconeixement i creixement personal, descobrint cada dia tots els beneficis que aporta aquesta pràctica mil·lenària a la nostra salut física i mental i a la nostra vida en general.

 

 

 

 

 

 

ysabel viloria

Instructora

Nascuda a Veneçuela i ciutadana global és una dona valenta, emprenedora, atrevida i curiosa que en els últims 15 anys ha experimentat grans aventures, des emigrar del seu país natal fins a canviar de professió actualitzant les seves habilitats personals i professionals. En aquest recorregut hi a través d'estudis de coaching, programació neurolinguista i mitjançant un procés de Sadhana (terme sànscrit que significa 'pràctica espiritual') li han permès des de l'amor, la compassió i el treball personal transformar-se, convertint-se en un ésser de llum en evolució.

En els últims anys la seva major repte ha estat la maternitat. Passar per aquest procés li ha permès donar-se compte la quantitat d'aspectes a equilibrar abans de l'arribada del nadó. Usualment aquest període sol ser estressant per tots els canvis físics i hormonals que es fan present, però Ysabel a través d'un entrenament Cos-Ment-Esperit a partir del Ioga, t'ajudarà a assolir un nivell de benestar òptim per una rebuda amorós del nou membre de la família, sense que això representi trencar la teva pròpia vida, gaudint de la maternitat i de les aventures que aquesta comporta.